Welcome to the Rise of Agon Community

Create an account today to engage in discussions and community events on the Rise of Agon forums.

black screen

Discussion in 'Support' started by propain, Jun 19, 2017.

  1. propain

    propain Black Knight
    Loyal Hero

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    1,325
    when launching the game i just get an infinite black screen now. i can hear ingame sounds and im in the game but can see nothing. im running as admin and i got no type of anti virus going on to mess with it. this just started some time yesterday. restarting the whole system fixed it last time, and now this isn't even fixing it.

    ??help??
     
    Collapse Signature Expand Signature
    #1 propain, Jun 19, 2017
    Last edited: Jun 19, 2017
  2. Fearless Avatar

    Fearless Avatar Goblin Scout
    Legend

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    7
    Same problem , after this new patch i'm getting a black screen after launching the game , and I can hear game sounds like the OP.
     
  3. ZeuZ

    ZeuZ Undead Dwarf

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    200
    Likes Received:
    122
    This happened to me just now. I tabbed out, then tabbed back in and it worked.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  4. propain

    propain Black Knight
    Loyal Hero

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    1,325
    ill try this some more to see if it works after a few mins.

    edit: what just worked for me was not going to my second monitor for about 20-30 seconds. i just stayed on my first monitor until i saw the loading screen.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  5. Bloodscar

    Bloodscar Cairn Giant
    Legend

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    2,689
    Likes Received:
    3,213
    propain likes this.
  6. HaldirHardy

    HaldirHardy Gravelord
    Tester

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    226
    Likes Received:
    389
    Ye am having the same issue :(
     
    Collapse Signature Expand Signature
  7. Bloodscar

    Bloodscar Cairn Giant
    Legend

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    2,689
    Likes Received:
    3,213
    If you stay on the black screen it will load up in about 30 seconds to a minute, devs are looking into the issue
     
  8. WizardKing

    WizardKing Dire Zombie
    Benefactor Tester

    Joined:
    Apr 7, 2017
    Messages:
    139
    Likes Received:
    114
    Windows 10 here, game just never loads, and is stuck at a black screen. Restarting appears to work only sometimes..
     
  9. Bloodscar

    Bloodscar Cairn Giant
    Legend

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    2,689
    Likes Received:
    3,213
    Looking into the issue as we speak.
     
    Pink Floyd likes this.
  10. NonFactor

    NonFactor Forest Golem
    Wealthy Affluent Legend

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    4,894
    Likes Received:
    3,405
  11. Pink Floyd

    Pink Floyd Undead Dwarf
    Benefactor Supporter

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    382
    Thanks for the heads up - I'm getting this too.
     
  12. Grisvok

    Grisvok Skeleton Archer

    Joined:
    May 13, 2017
    Messages:
    122
    Likes Received:
    125
    Im getting this issue as well
     
  13. streaml1ne

    streaml1ne Wildtribe Mage
    Loyal Legend

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    318
    Likes Received:
    256
    Same problem. Earlier today it loaded eventually. This time it's not.

    edit: Took 2-3 minutes but popped the loading screen eventually.
     
  14. BodyCount911

    BodyCount911 Goblin Scout

    Joined:
    May 10, 2017
    Messages:
    14
    Likes Received:
    20
    Today was the first day of this for me. Took about 10 minutes of blackscreen but I made it in =(
     
  15. Pink Floyd

    Pink Floyd Undead Dwarf
    Benefactor Supporter

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    382
    Hey all my fellow black-screeners - are you still having issues? I didn't get a chance to log in this morning to test it...