Welcome to the Rise of Agon Community

Create an account today to engage in discussions and community events on the Rise of Agon forums.

City/hamlet repair bug

Discussion in 'Bug Reports' started by Wizzy, Jan 16, 2020.

  1. Wizzy

    Wizzy Undead Dwarf
    Contributor

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    209
    Likes Received:
    166
    I was repairing a bank in vellenyth and it only took ONE repair to repair it to full from about 80%

    Did the same thing to a clan house, it had damage to it and all it took as one single repair to repair it all.
     
  2. Geezy

    Geezy Air Elemental
    Loyal Supporter

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    381
    Likes Received:
    419

    I've noticed this as well. Repairing a wall or house, suddenly when you get to around 80 or 85 percent, it suddenly goes to full.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  3. Andrew

    Andrew Eodrin
    Staff Member BPG Representative

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    2,034
    Likes Received:
    4,588
    So it repairs the rest of the way up to 80% normally and than only the last 20% or so went up instantly?

    Will need to confirm if it is a visual bug or actually repairing the last bit fully.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  4. Geezy

    Geezy Air Elemental
    Loyal Supporter

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    381
    Likes Received:
    419

    Looked like just a visual bug of some sort to me. Like it repairs normally, but the repaired amount doesn't line up with the health bar.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  5. Wizzy

    Wizzy Undead Dwarf
    Contributor

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    209
    Likes Received:
    166

    Cannot confirm if it was visual or it actually happened. I didnt get ttime to play around with it too much after i saw it happen. But, I said what happened out-loud in coms and others reported the same thing happening